Øhavs stien-Fyn

Øhavs stien er en lang vandrerute på ca 220 km i det sydlige fyn og på Langeland og Ærø.

John startede i efteråret med at vandre den. Han begyndte i Falsled ved kroen og gik derudaf. Turene havde han delt ind i etaper på ca 15- 20 km. Jeg var ikke med istarten da jeg ikke havde fri fra arbejde. Da vinteren kom så lagde han projektet på hylden for en tid. Og nu hvor det gode vejr er kommet igen så har jeg haft mulighed for at komme med på turene. Vi startede op igen den 4 april i Svendborg og gik til en lille by der hedder Vejstrup. Der er sådan nogenlunde 16 km.

Vi kørte til Vejstrup, hvor vi parkerede vores bil og det var så heldigt at lige der hvor Øhavsstien krydser landevejen, fandt vi både en parkeringsplads og et busstop. Og ikke nok med det, vi skulle kun vente i 5 minuter før bussen kom og vi kunne blive kørt ind til Svendborg. Ruten går faktisk lige forbi busstationen så det var ikke svært at komme på den rigtige vej og hurtigt var vi ude af byen. Vejret var skønt, solen varm så trøjerne røg hurtigt af. Vi havde allt for meget tøj med og lidt for lidt vand. Vi havde kun taget 1½ liter med + en pepsi Max. Men turen var skøn. vi vandrede langs markskæl og inde i nogle små skove. men noget af tiden gik vi også langs mindre landeveje. John var lidt skuffet over det, fordi der ikke havde været så meget vej på de andre strækninger.  Men helt ærligt det var så lidt og lige så hurtigt ruten kunne blev vi ledt væk fra asfaltvejene. Det er længe siden jeg har gået så langt på et stræk, så jeg var lidt bange for at få ømme fødder og vi havde aftalt at allerede dagen efter gå den næste etape. Men der kom der heldigvis noget i vejen, så jeg fik lige en hvile dag.

Om mandagen den 6 april drog vi afsted igen. Denne gang tog vi bilen til Lundeborg. Lundeborg er desværre ikke så godt forbundet med busser, så vores tur idag på ca 17 km fra Vejstrup til Lundeborg, blev lige lidt rask forlænget med 4 km som er stækningen fra Lundeborg og op til landevejen hvor, bussen kører fra. Vi tog bussen til Vejstrup og fortsatte vores tur hvor, vi stoppede sidst. Idag var det noget koldere, ikke noget med sol på kinderne og vi har slæbt med en hel masse ekstra vand til ingen verdens nytte. Turen var lige så skøn idag.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Fyn og Øer, Ture i Danmark, Vandretur og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Øhavs stien-Fyn

  1. Solsikkens-Sang siger:

    Hej Linda

    Det gik jo fint med dit første indlæg, jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig igår, og du fandt jo fint ud af det selv idag. Men spørg endelig hvis der er noget som driller dig.

    Lyder til at det er en dejlig tur dig og John begiver jer ud på 🙂

    Knus fra Henriette

Jeg ville blive meget glad for en kommentar :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s