Hesbjerg

Lørdagen den 15 august kørte vi en lille tur. Det havde regnet hele formiddagen og nu trængte vi bare til at komme ud. Det var lidt for sent at tage til Langeland og gå den sidste etape på øhavsstien, så vi ville nøjes med noget i nærheden.
John foreslog at vi tog hen i Hesbjerg skov. Den ligger lige i nærheden, men alligevel har John kun været der 1 gang før, for rigtig mange år siden.
Vi havde printet et kort ud fra nettet på odensekommunes hjemmeside. Men det var super dårligt. Havde der kun været den sti i skoven, hvor ruten var, ville den have været fin nok, men en skov er altså fyldt med stier. Vi fik gået nogle km eksta, men så fik vi jo også set en masse ting vi ellers ikke ville have set og spist nogle brumbær som vi ikke ville være passeret. Så alt ialt gjorde det ikke så meget at det var et dårligt kort.
P1070240
Vi gjorde en lille afstikker ind på Hesbjerg slot. Selve slottet er et russisk nonnekloster og ham der ejede slottet før, gamle hr.Vig havde tilladt mennesker at komme og slå sig ned på hans marker. Det er der kommet en hel lille landsby ud af. Og de har efterhånden boet her i mer end 30 år.
hesbjerg 001
For nok efterhånden 4 år siden var jeg til gøglertræf på Hesbjerg. Det var en rigtig sjov oplevelse. Jeg var der sammen med 2 venner. Anders og Bibi og vi arbejdede i cafeen.
Mig og John, vi gik ind i det hus, hvor vi havde cafeen og hvem møder vi der. Der står jo Løkke, hun var igang med at lave mirabelmarmelade.
hesbjerg 009
Hun er på ferie på Hesbjerg hos en veninde som jeg også kender, Marianne.
Jeg har på et tidspunkt været på kursus i pileflet hos Marianne.
Marianne viste os rundt i hendes hus og i pilemarkerne.
P1070243

P1070244
Efter en dejlig gå tur var der også tid til at fjolle lidt. 😉
P1070263

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Fyn og Øer, Ture i Danmark og tagget , . Bogmærk permalinket.

Jeg ville blive meget glad for en kommentar :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s