Polterabend i Wien

Det var rigtig dejligt at være sammen med pigerne igen. Weekenden i Wien var bare rigtig god. Vi havde godt vejr med op til 14 grader varmt, himmelen var blå. Det kunne simpelhen ikke være bedre til en polterabend/weekend.
Jeg var den første der kom, jeg tog bussen ind til Schwedenplatz. Hvilket gik rigtig smidig. Jeg landede 12.10 og en time senere stod jeg og ventede på Lucy inde i centrum. Lucy skulle dog arbejde mere, så jeg havde 2 timer inde i centrum før Sayuri kom. Så havde Lucy også fået fri, så vi gik hen til hendes arbejde, hvor vi blev klædt om og fik snakket en del. Så kom Franziska og vi tog afsted til Operan. Vi skal ind og “høre” “Ariadne auf Naxos”. En ikke særlig god opera.

Lørdag:
Vi startede dagen med at gå i bad… 🙂 Men efterhånden som vi kom ud fra badet så havde vi alle sort tøj på. Sayuri kiggede på os og sagde -Men I har jo alle sort tøj på. Også gik hun ind og begyndte febrilsk at lede efter sort tøj i sin kuffert, men vi havde sagt til hende at hun kunne nøjes med sit undertøj. Hun skulle nemlig klædes i en Østrigs dragt, som hedder en dirndl. Lucy har 4 som hun kunne vælge imellem.

Under dagen er hendes opgave at opsøge japanske turister og spørge om de vil tage et billed sammen med hende. Hun fik så udleveret et bogstav som også skulle med på billedet. Til sidst når vi har alle billederne vil det så blive til en sætning.
-Despedida de Sayuri 2009 = sayuris polterabend 2009

Vores første stop var Belvedere som er et kunstmuseum, der skulle vi ind og se bl.a Edvart Klimts “Kysset”. Men desværre inde på museet måtte man ikke tage billeder.
Derefter sluttede sig 2 piger mere til selskabet. Og vi skulle ud og have noget frokost og bagefter dessert på Cafe Sacher. Og selvfølgelig skulle vi have Sacher kage. Omgivelserne var rigtig flotte. Men jeg tør da godt påstå at jeg bager en bedre chokoladekage end dem.


Vi endte dagen inde i centrum, vi fik de sidste billeder i hus og så kunne vi begynde natten på en “Heuriger”. Det er noget lignende en bierstaube bare med vin istedet for.

Dette indlæg blev udgivet i Østrig, Rejse og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Polterabend i Wien

 1. Ninna Pedersen siger:

  Det låter skönt. vilket fint vejr. Her är hundekoldt och det er blåst av ett fönster i växthuset. Vi har kämpet men inte lykats sätte i den igen. Idag har vi varit till julemarknad i Stenestad. Liten men väll besökt. Kram Mamma

 2. lindasnetsted siger:

  Hej Mamma!!

  Vad trevligt att du tittar in på min blogg.
  Ja. vi hade jætte tur med vædret. Det kunne inte ha varit bættre.
  Jag hoppas ni hade en trevlig dag på julmarknaden i Stenestad. Og att sommarhuset har det bra.

  Linda

Jeg ville blive meget glad for en kommentar :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.