Malaga

Idag tager vi til Malaga. Bussen kører fra Granada 12.00. Så vi har god tid her til morgen. John ville gerne gå til busstationen. Men det fik jeg ham heldigvis talt fra.
Puha!! sådan en rygsæk kan altså være tung en gang imellem.

Denne gang har vi købt vores billetter til bussen via internettet. Det var meget nemt, men vi havde ikke tilgang til en printer så vi kunne ikke skrive billetterne ud. Vi skrev så bare booking nummeret ned og så tænkte vi at enten finder vi en internetcafe og får det printet ud eller så kunne vi gå ind på en station og høre om vi ikke kunne få billetten på papir. Men det viste sig at vi faktisk slet ikke behøvede billeterne, booking nummeret og vores navne var nok, så havde chaufføren vores navne på en liste. 🙂 så det var jo så nemt.

Busturen var meget behagelig, jeg sov 😉 og den varede kun 1,5 time. Vi ankom i Malaga til tiden og fra busstationen var der ikke en særlig lang gå tur til vores hotel. På vejen mødte vi lige H.C. Andersen, vi blev noget overraskede. men vi kom i tanke om at han jo havde rejst meget og et sted han godt kunne lide var rent faktsik Malaga.

Og vores hotel!!! 😉 Hold da helt op. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, jeg mangler nemlig ord.
Vi kom ind på hotellet i deres ”reception”. Andre ville nok sige trappeopgang, hvor man helt enkelt har stillet op et skrivebord.
Vi bor i en lille bitte lejlighed, med køkken. Som mangler en hel masse ting. Der er ingen knive og gafler, men der er 2 spiseskeer og 2 teskeer.
Den eneste gryde der er, er en lille bitte kasserolle som man højst kan koge æg i, 0,5liter.
Der er ingen vandkoger eller brødrister, men der er en espresso kaffe-laver.
Der er ingen opvaskebalje eller børste, men vi har et rigtig godt internet og aircondition.

Alt i hele køkkenet er helt nyt ingen har brugt det før os, prismærkaterne sidder stadigvæk på mange af tingene. Og der er ikke et eneste tegn på at noget af det er blevet brugt før.
Alle møblerne er også helt nye, når jeg f.eks. åbner garderobe dørren slår duften af træ imod mig.

Vi gik ned i receptionen og spurgte om det kunne være rigtig at, der kun skulle være den lille kasserolle og fik at vide at vi gerne selv måtte gå ud og købe en. Nu tør vi slet ikke spørge til knive og gafler.

For at yde hotellet lidt retfærdighed så skal jeg også lige fortælle at hotellet er helt nyt. Jeg tror ikke det kan være mange måneder gammelt, da alt jo stadig dufter så nyt. Så jeg tror jo at det kommer til at udvikles med tiden.

Værelset er dog noget kedelig pt, så det er ikke særlig sjovt at være hjemme, så vi skyndte os ud i byen, for at finde noget at spise og handle lidt ind. Vi gik lige tilbage til hotellet for at aflevere det vi handlet. Men derefter gik vi ud i byen igen.

Vi fandt en turistinformation. Hvor vi fik et kort over byen. Malaga ved vi jo faktisk endnu mindre om end Granada. Og så fortalte hende i turistinformationen lidt om ting vi kan se her i Malaga. Så nu skulle det være på plads.

Vi har 2 hele dage her i Malaga, hvor vi vil bruge den ene til praktiske ting, såsom, biludlejning, og den anden dag vil vi være turister. Vi kommer tilbage til Malaga i slutningen af ferien, så vi skal ikke se alt byen har at byde på allerede nu.

Med kortet i hånden ledte vi os nu ind i centrum. Det regner en lille smule, så vi ville rigtig gerne finde en cafe og komme i tør vejr. Der sad vi og kiggede på de ting vi fået på turistinformationen. Og fandt også ud af at det nok skulle være muligt at finde en hyggeligere vej at gå hjem, end den vi var kommet fra.
Vi var begyndt at blive lidt sultne, så vi besluttede os for at gå hjem og lave noget mad i vores super køkken. Så vi fik afprøvet den nye vej hjem og ganske rigtig, en meget hyggeligere vej.
John han fik tryllet frem et ganske fremragende måltid, med de få midler vi har.
Ris kan også lade sig gøre at koge i en sådan lille kasserolle. Så vi fik ris med majs og tomatsovs, røræg og tomatsalat.
Vi var rigtig glade for at vi ikke havde købt noget der skulle snittes. Så ville vi have et problem. Og det var ikke fordi vi egentlig havde tænkt over det medens vi handlede.

Efter maden var vi trætte og følte os meget godt tilpas, lige indtil vi kom i tanke om opvasken. ØV!!!
Hvordan får man lige vasket op uden opvaske-balje, -børste eller -middel.

Vi vasker op i shampoo, med en plastikpose og så går det faktisk fremragende. Vi har taget nogle billeder men de ligger stadigvæk på kameraet.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Rejse, Spanien og tagget . Bogmærk permalinket.

Jeg ville blive meget glad for en kommentar :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.