San Roque

Vi kørte fra pto. de santa Maria og kørte mod Jerez, fordi derfra skulle vi komme ud på vejen mod San Roque, A-381. Og vi kørte og vi kørte. Vi troede aldrig vi ville komme ud af byen.
Jerez de la frontera ser ud til at være en dødsyg by. Og den blev jo kun endnu mere dødsyg da vi ikke kunne finde ud af den.
Det var knap at vi kunne finde ud af pto. Santa Maria heller. Men da vi fandt vej ud, så kom vi ud i en rundkørsel med en masse Osbourne tyre. Det var en sjov rundkørsel.

Nå men tilbage til Jerez, da vi endelig kom ud derfra så kørte vi mod San Roque, og stoppede først lidt uden for en by der hedder Los Barrios. Fordi at der ville John fotograferes. Fordi at han her har en ”modpols” oplevelse. Hvis man graver en tunnel i lige linie gennem hele jorden, ville man komme ud et sted i det nordlige New Zealand, hvor John også har været, som hedder Whangarei.

Og en sjov detalje er, at vi kørte ind i den lille by Los Barrios og John syntes faktisk at den lignede, Whangarei der var samme sted bare nede i New Zealand.

Vi kørte forbi Algeciras havn, for at forhøre os om priser til Ceuta. Som er en af de spanske byer, som ligger på Afrikas nordkyst.
Men hold da helt op, det var dyrt.
Når man tænker på at turen kun tager 35 min. og at vi er gående, så syntes vi at 24€ var rigtig mange penge.
Selvfølgelig vil jeg gerne til Afrika, men jeg vil altså hellere se på dyr end beskidte byer når jeg er der. 😀

Vi kørte også mod Gibraltar, fordi derhen skal vi i morgen. Så John ville gerne have et billed af hvordan der ser ud.
Derefter kørte vi mod vores hostal i San Roque. Som er en by på et bjerg, så alle gader går enten meget op eller ned. Vi parkerede og så gik vi rundt og ledte efter vores vej. Vi spurgte nogle forskellige om vej. Og de alle sammen sagde -Jeg genkender navnet, men lige nu kan jeg ikke fortælle hvor den ligger!!!
Men vi fandt det til sidst. Og de blev meget overraskede at vi kom, fordi vores booking var ikke kommet frem til dem. Så måske var vi meget heldige at de var hjemme overhoved, fordi vi er de eneste gæster lige nu.

Vi gik en tur i byen, det er virkelig en soveby.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Rejse, Spanien og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Jeg ville blive meget glad for en kommentar :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s