The Land

Vi tog ud til plantagen i dag.

1. arbejdsdag.
Men vi har ikke taget mad med, så vi skal bare være der i nogle timer og så tager vi hjem igen. Vi tog afsted alle 4 og vi fik rigtig taget fat!!!

Vi prøve beskar et oliventræ. Vi har blevet enige om at vi tager vildskud nede ved marken og andre grene som vi kan se ikke gør nogen nytte, eller tager for meget lys, også vil Enrico komme sammen med en af hans kammerater, som er gartner og kigge på toppen af træerne.

Derefter gik vi i krig med en masse krat. John og Enrico fik fældet nogle store træer, bla egetræer og nogle mega store buske med en masse torne.

Rigtig meget af krattet har en hel masse torne, og man sidder virkelig fast idet og det gør bare ont. Når vi kommer hjem må vi lige sammenligne rifter 😀
Vi fandt også en masse ting, som vi ikke havde ventet, under all det krat John og Enrico fik væk gemte der sig en mur. Det bliver sjovt at se hvordan den løber, når vi er færdige med at rydde der.

Jeg gik igang med noget krat på den ene side af huset og fandt ud af at der neden under var det lidt som terasser, som kan bruges til køkkenhave. Men alt krattet der er med torne…. Det er noget man for med i købet, så arbejdet går kun langsomt frem.

På den øverste af “terrasserne” er der nogle enkelte kaktusplanter. Men de er ved at være kvalt i ukrudt, dem håber jeg på at få befriet næste gang vi tager derud. På kaktusen vokser der jo en meget velsmagende frugt, så det ville være rigtig godt, hvis det lykkes mig.

Cilla fik stort set hele dagen til at gå med at klippe grene fra de store stammer som Enrico og John fældede, så at det hele bedre kan stables.
Det var svært at stoppe igen, fordi det var super dejligt at være igang og havde vi haft mad med ud så havde vi måske stadigvæk været i gang 😉
Og det er også et meget taknemligt job, fordi man så tydligt kan se, at der bliver gjort noget.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Italien, Oliven plantagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til The Land

  1. Pingback: Syd spanien | Lindas-netsted

  2. Pingback: Fra den ene yderlighed til den anden | Lindas-netsted

Jeg ville blive meget glad for en kommentar :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s