Dag 1: The Park

Hende vi bor hos gør lige nu et weekend kursus i The Park som er en del af Findhorn foundation.
Og hun spurgte om vi ville have et lift med dertil.
Vores planer var egentlig at disse første dage blive i Forres og omegn og se det og når vi kom tilbage fra Orkney ville vi bo i the Park.
Men planer er til for at blive lavet om, og da vi hørte der ville holdes en stor BBQ i anledning af deres 50 års fødselsdag så besluttede vi os for at tage med til The Park.
Vi kørte hjemmefra 9.30.

Vi blev sat af ved deres butik der hedder Phoenix. Men desværre havde den ikke åbent endnu. Men selvom det var søndag kunne vi se at der var åbent indtil kl. 17. Det var godt, så havde vi rig mulighed at få købt noget til grillen.

Men før det så skulle jeg jo på rundvisning.
Det var rigtig spændende. The park er rigtig stort.
Med rigtig mange flotte og hyggelige huse, det ser de i hvert fald ud til at være.
Men de er dog meget store de fleste af dem. Så man tænker at der bor flere familier i dem. Men det tror jeg nu ikke det gør.
Der er dog også rigtig mange caravans, som er lidt af en blanding af en skurvogn og campingvogn.

Vi kom forbi Eileen Caddys første skurvogn, der hvor det hele startede.
Eileen var sammen med hendes mand Peter 2 af stifterne til Findhorn. De startede det hele sammen med Dorothy Maclean.
Det hele startede simpelthen med at de var fattige og ikke havde råd til at bo i et ordentlig hus. Eileen og Peter havde desuden 3 børn sammen.
Disse 6 personer levede sammen i ”The original caravan” som står på sin plads stadigvæk. Der bor ikke nogen i den nu, men bliver vist brugt til Kontor og andet. Og derfra har det bare udviklet sig.


Da vi gik forbi Universal hal stak vi lige snuden indenfor.
De var i gang med at synge tezei som vi satte os ind og lyttede til. Men desværre kom vi når der kun var nogle minutter tilbage, så det blev ikke til så meget. Det kunne jeg godt tænkt mig at høre lidt mere af.
I samme bygning som Universal hal er der også en café, hvor vi fik hvilet stængerne lidt.

Vi nåede også en tur ud på stranden, hvor vi spiste lidt snaks vi havde med og så stod vi og kastede sten ud i vandet. Stranden er meget stenet, men det er nogle flotte sten som alle sammen er næsten helt rundede i kanterne. Ikke nogle skarpe kanter her.

Undervejs på vores tur har vi mødt forskellige som John kendte, mange af dem havde John allerede fortalt mig om, så det var lidt sjovt at få sat et ansigt på.
Og på vej ned til BBQn så mødte vi endnu flere.
Kl. 16 skulle der tages et stort Findhorn billed, som vi sneg os med på. Det kunne være sjovt om det kom på deres hjemmeside så vi fik det at se.
John mødte flere han kendte som vi fik snakket med.
Men til sidst fik vi smidt lidt ting på grillen. Men hvad skal man købe til grillen når man hverken har tallerken, bestik eller mulighed for at tilberede noget som helst.
Ja. aftensmaden blev ikke særlig interessant. Men vi blev mætte.
Vi troede at vi var nødt til at gå/blaffe hjem til Forres, der er ca 7 km, men vi var heldige at Findhorn bussen skulle køre lige som vi skulle til at gå.
Det er en bus der kører mellem Cluny og The Park, men normalt ikke kører om søndagen. Men pga BBQn så var der mange fra Cluny der og så var der gang i busserne.
Vi kørte med til Cluny og da vi alligevel var der, ville John lige kigge indenfor. Og det var rigtig godt vi gjorde det, fordi så tog vores ferie lige pludselig en anden drejning.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Rejse, Storbritannien og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Dag 1: The Park

  1. Pingback: Rejseåret 2012 | Lindas-netsted

Jeg ville blive meget glad for en kommentar :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s