Juleløsesjul – JULEAFTEN

Klokken er ved at nærme sig 17.
Lige om lidt går dørrene op.
Men inden vi åbner dørrene så nåede jeg at lave en lille film, så at I kan se hvor fin den grå hal er blevet.

Hallen er blevet rigtig flot vi er omkring 100 frivillige som har knoklet i 4 dage for at få det hele stablet på benene og nu er vi klar.
Vi er bare så klare til at tage i mod alle vores gæster.

Klokken 17 åbner vi dørrene og til taktfaste klap kommer vores gæster ind.
I baren bliver vi ved med at klappe indtil de første kunder kommer for at købe øl, vin og vand.
Alle de andre klapper langt efter at vi er begyndt at lange drikkevarer over disken.

Miki som er ny i baren i år, introdoserer en Supercock for os.
Vi har nemlig 3 slags øl i baren.
Hancock som er det vi kommer tættest på en normal pilsner.
Super nova som er Christianias ølklubs egen opfindelse.
Øko Classic fra Thy.

Supernovan er en smule bitter, men hvis man blander den med Hancocken som er en del sødere så får man en supergod øl.
Folkene i Christianias ølklub ville nok kalde det blasfemi, men jeg syntes altså at det smagte godt.
Men retfærdigvis skal jeg måske skrive at jeg faktisk godt kan lide en ren Supernova også. 🙂

Supercocken blev sådan et hit at folk kom og simpelthen bestilte den efter at have smagt den første gang.

Vi hygger os i baren og lige pludselig er aftenen gået.
Jeg kom ikke ud og danse, vi havde travlt og hyggede os.
Klokken 02 lukker vi festen, hvor vi begynder at pakke sammen.

Vi sidder og for en sidste øl og hyggesnakker lidt.
Jeg er vist hjemme ved 4.30.
Det har været en forrygende aften og en super dejlig fest.

AF HJERTET TAK!!!!!

Dette indlæg blev udgivet i Christiania, København og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Jeg ville blive meget glad for en kommentar :-)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.